@alexaseleno

Μπάμπης Κουγεμήτρος / Photographer – Visibility Assistance

Home » Μπάμπης Κουγεμήτρος / Photographer – Visibility Assistance

Ο Μπάμπης Κουγεμήτρος γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Φωτογραφία και Οπτικοακουστικά Μέσα στο ΤΕΙ Αθηνών.

Το 2006 παρακολούθησε το ετήσιο σεμινάριο Εισαγωγής στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία του Πλάτωνα Ριβέλλη και εν συνεχεία το σεμινάριο Κριτικής Portfolio. Το 2012 πήρε μέρος στο Athens Photo Festival με την ατομική έκθεση “Edgelands” και το 2013 με την ομαδική «Τα Όρια της Πόλης».

To 2016 πραγματοποίησε ατομική έκθεση φωτογραφίας “Late Night Tales” στον Πύργο Δομενεγίνη (Ζάκυνθος) υπό την αιγίδα της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ζακύνθου. Φωτογραφικές του δουλείες έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή διαδικτυακά περιοδικά.

Έχει διδάξει φωτογραφία στο Κέντρο Ημέρας Εφήβων «Ωρίων» της ΕΨΥΠΕ (2010-2014) και από το 2014 συντονίζει την ομάδα φωτογραφίας για νέους με ψυχικές δυσκολίες στο Κέντρο Ημέρας «Πλοήγηση». Στο πλαίσιο των παραπάνω συνεργασιών, έχει επιμεληθεί και οργανώσει εκθέσεις φωτογραφίας, στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Χαλανδρίου (2012) και στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Σμύρνης «Γαλαξίας» (2015).

Εκτός από την καλλιτεχνική του ενασχόληση και τη διδασκαλία , η ενασχόλησή του με τη φωτογραφία είναι και επαγγελματική, καθώς τα τελευταία χρόνια καλύπτει κοινωνικές εκδηλώσεις και αρχιτεκτονικά.

Μπάμπη, γιατί δεν λες ότι αναλαμβάνεις το συντονισμό των δράσεων δημοσιότητας των έργων μας και την προβολή των αποτελεσμάτων τους όπως και την παρακολούθηση της επιτυχίας των επικοινωνιακών τακτικών και μέσων.
Ο Μπάμπης είναι πολυπράγμων αλλά φαίνεται αθόρυβος και ντροπαλός μπροστά στα φώτα που στρέφει μονίμως στους άλλους. Είναι όμως απίστευτα αποτελεσματικός και δεν μας απογοητεύει ποτέ ! Όσα δεν είπαμε μπορείτε να τα συμπεράνετε μόνοι σας ερχόμενοι στις δράσεις μας.