Δήμητρα Κουτσοδήμου / Δημιουργική απασχόληση

Home » Δήμητρα Κουτσοδήμου / Δημιουργική απασχόληση

 

Γεννήθηκε στην Θήβα αλλά αυτοπροσδιορίζεται ως παιδί του κόσμου. Σπούδασε λογιστικά και βρεφονηπιοκόμος και το όνειρο της είναι να πάει στην Αφρική κάτι που δεν έχει κατάφερα ακόμα (Θα μας λείψεις!). Εργάστηκε χρόνια με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού και μέσω της δημιουργικής απασχόλησης έχτιζε και έχτιζε μια δυνατή δίοδο επικοινωνίας μεταξύ παιδιού
και γονέα, όπου εντόπιζε κάποιο κενό. Στο πλαίσιο της δημιουργικής απασχόλησης κινήθηκε και στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα όπου εργάστηκε ως εθελόντρια μέσω του ΚΕΘΕΑ.  ‘Όνειρο της είναι να ταξιδέψει όχι μόνο διαβάζοντας, αλλά και χορεύοντας σε κάθε κουλτούρα και πολιτισμό του κόσμου. Γιατί η ζωή είναι ωραία!».

Αυτά μας δήλωσε η Δήμητρα για το site και αυτά γράψαμε. Ωστόσο δεν θέλουμε την άδεια της για να πούμε πόσο την αγαπάμε που εξυπηρετεί τη Γραμματεία και έχει και όλο το βάρος της Οικονομικής Διαχείρισης. Χαρά, δημιουργία και ανεμελιά είναι οι μόνοι χαρακτηρισμοί που θα σκεφτεί κανείς αμέσως μόλις την αντικρίσει! Ευτυχώς υπάρχουν και οι δράσεις μας για παιδιά και αυτά ευκολότερα την υπομένουν. Την αγαπάμε για αυτό που είναι!!