Σχετικά

Καλωσόρισες στο The Good House!

Θα μας βρείτε:

Κηφισοδότου 31 Αθήνα, Τ.Κ. 118-52

Καθημερινά:

10:00 π.μ. ως 08:00 μ.μ.

Τηλέφωνο:

215 5651707

Είμαστε μία φρέσκια και δυναμική ομάδα ανθρώπων, που μοιράζεται ένα κοινό όραμα: να δημιουργήσουμε, όπως φανερώνει και το όνομά μας, ένα “καλό σπίτι”! Ένα “σπίτι”, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, αλλά μας κάνει να νιώθουμε ο εαυτός μας.

Ένα “σπίτι” που υποδεχόμαστε σαν οικοδεσπότες όλους εσάς σαν να είναι το σπίτι μας, για να νιώσετε… σαν στο σπίτι σας!

Το The Good House είναι ένας χώρος, που δίνει μία χαρούμενη και δημιουργική νότα στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων. Ένας χώρος, στον οποίο συγκεντρώσαμε όλα αυτά που μάθαμε και είδαμε τα τελευταία χρόνια ταξιδεύοντας… Ένας χώρος με σεμινάρια βιωματικής μάθησης για κάθε ηλικία, με ομιλίες, εκθέσεις και μαθήματα, όπου θα αποκτήσουμε νέες γνώσεις, όπως πλέξιμο, ζωγραφική, φωτογραφία, γευσιγνωσία, παρασκευή καλλυντικών, κατασκευή αξεσουάρ κ.α.

Με ανθρώπους που θα μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις και την εμπειρία τους, για να μας βοηθήσουν να ανδείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και φυσικά με κοινωνικές και ανθρωπιστικές δράσεις, λόγω της μη κερδοσκοπικής μας ιδιότητας!

Τα κέρδη άλλωστε από τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο The Good House, χρησιμοποιούνται για τη διοργάνωση κοινωνικών δράσεων για ευπαθείς ομάδες και για τη δωρεάν εκπαίδευση παιδιών που έχουν ανάγκη.

Γιατί λοιπόν να σπαταλάς την ώρα σου απλώς πίνοντας καφέ, όταν μπορείς να περάσεις δημιουργικά τον χρόνο σου μαθαίνοντας κάτι καινούριο;

Γιατί να αφήνεις το παιδί σου στον παιδότοπο, όταν μπορείς να του προσφέρεις βιωματική ευχάριστη μάθηση;

Έλα να μας γνωρίσεις και να εξελιχθείς και εσύ μαζί μας!