@alexaseleno

Σταυρούλα Μυλωνά

Home » Σταυρούλα Μυλωνά

Εμείς την αποκαλούμε και General Manager λόγω του δυναμικού της χαρακτήρα και της απίστευτης ικανότητας της στην επικοινωνία με όπλο της την καλή διάθεση, την ειλικρίνεια, την ηρεμία στο βλέμμα και το αστείρευτο της χιούμορ. Τυπικά είναι βασικό πρόσωπο επαφής, συνιδρυτής στην ομάδα μας, υποστηρίζει τη διοίκηση, την οργάνωση και τη διαχείριση των εργασιών σε μόνιμη και καθημερινή βάση.

Η ίδια όμως τι λέει?
«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα, ως παιδί της επαρχίας είχα πάντα άγχος για το περιβάλλον. Αυτό με οδήγησε στο να ασχοληθώ εθελοντικά ως μονάδα αλλά και να συσπειρώσω ομάδες από άτομα που είχαμε ένα κοινό στόχο, την προστασία του περιβάλλοντος. Κάπως έτσι γνωρίστηκα με την ιδέα για το Καλό Σπίτι, ενσωματώθηκα στο ανθρώπινο δυναμικό του, και
φτιάξαμε αυτή την όμορφη οικογένεια σε έναν καινοτόμο πολυχώρο δημιουργίας, φαντασίας και έμπνευσης, ευχάριστης απασχόλησης, τέχνης και πολιτισμού, υγιούς και ομαδοκεντρικού περιβάλλοντος όπου πραγματώνουμε την ιδέα της ελληνικής φιλοξενίας και της ανθρωπιάς ως γνώση, ικανότητα, καθοριστική δεξιότητα και στάση για τη ζωή, το φυσικό μας περιβάλλον, τη διάδοση του πολιτισμού και των θεμελιωδών αρχών και ιδανικών του αλλά και για το επαγγελματικό μέλλον της νεότητας.

Δική μου κυρίαρχη αξία αλλά και των ομάδων που επιλέγω να συνεργάζομαι είναι η αγάπη για τη φύση και τα ζώντα οικοσυστήματα και η ευγνωμοσύνη για ότι μας προσφέρουν. Έτσι αποκτάται η μάθηση και για τον ίδιο μας τον εαυτό και τις ευθύνες του. Ο άνθρωπος και η φύση έχουν μια σχέση άρρηκτα συνδεδεμένη που αν ποτέ σπάσει, τα επακόλουθα θα είναι καταστροφικά. Ας γίνουμε όλοι ένα, για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τους γύρω μας.!»