@alexaseleno

Πάνος Λιάσκος / ΙΤ , Green Inventor

Home » Πάνος Λιάσκος / ΙΤ , Green Inventor

Ο Πάνος Λιάσκος γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα, σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Newcastle της Αγγλίας και στον ελεύθερο του χρόνο ως φοιτητής έφτιαχνε ως άλλος μικρός εφευρέτης πατέντες για μικρά θερμοκήπια. Δηλαδή, την ενέργεια που καταναλώνουν τα φυτά για να απορροφήσουν το νερό τη χρησιμοποιούσε για να παράξει φώς ώστε να μεγαλώνουν οι σπόροι που φύτευε. ‘Ετσι συνέχισε και τη ζωή του, βασισμένη στο απόλυτο Green living, προσπαθώντας να μυήσει και άλλα άτομα σε ενα βιώσιμο τρόπο ζωής για τον πλανήτη δηλαδή για εμάς.  Κάτι που λέει συχνά και το ασπαζόμαστε είναι ” Ο βιώσιμος τρόπος ζωής είναι ανάγκη και μαθαίνεται, όπως τα μωρά μαθαίνουν να τρώνε με το πιρούνι”.

Η τελευταία του έρευνα είναι ο οικιακός κάδος ανακύκλωσης, όπου μαζί με το The Good House συνεργάζονται για ενα οικιακό προιόν που θα φέρει επανάσταση στον τομέα της ανακύκλωσης.

Βέβαια αυτός ο άνθρωπος είναι και άμεσα απαραίτητος σε όλα τα events, seminars, workshops, projects κλπ. διότι σαν από μηχανής θεός λύνει ότι τεχνικά ζητήματα έχουμε και βεβαίως ασχολείται με το όμορφο website μας.