@alexaseleno

Παναγιώτα Σωτηροπούλου / Support Manager

Home » Παναγιώτα Σωτηροπούλου / Support Manager

 

Για το Τμήμα Υποστήριξης είναι η σε μόνιμη βάση εθελόντρια του, για μας είναι κάτι παραπάνω, είναι η με βαθιά γνώση Ιστορικός και η εμψυχώτρια σε κάθε μας δράση. Είναι τόσο τακτική και τόσο υπεύθυνη που χαρακτηρίζεται ο άνθρωπος με τις λύσεις για κάθε πρόβλημα, για κάθε σύγκρουση, για κάθε ερώτημα ή απορία που θα γεννηθεί.
Και είναι τόσο μετριόφρων:

«Γεννήθηκα στο Sydney της Αυστραλίας και ευτυχώς το The Good House δεν με καθήλωσε μόνιμα στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτος του ΕΑΠ στο πρόγραμμα Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών. Ο χώρος του πολιτισμού πάντα με γοήτευε και η διασύνδεση με το Περιβάλλον ακόμα πιο έντονα, καθώς μέσα σε αυτό ιστορικά εξελίσσεται αένεα το ανθρωπινό γένος. Η εμπειρία μου στον εθελοντισμό και οι πολυσχιδείς ρόλοι μου σε επιμορφωτικά σεμινάρια για την εκπαίδευση ενηλίκων πολλά μου δίδαξε, ξεχωρίζω: Ο ένας όταν γίνει ομάδα λειτουργεί ως σώμα που πλάθει και αναπλάθει τη γνώση και τις ιδέες και ενδυναμώνει
το μοναδικό στοιχείο επιβίωσης που παρέδωσε η δημιουργία, τη δίψα για “Μάθηση”, κυρίως κατά “την” νόηση μας. Λίγη προσπάθεια χρειάζεται και η υπομονή χτίζει Κατανόηση. Σπεύστε Βραδέως !»

Πολύ προσπάθεια θέλει Γιώτα μου, αλλά συμπορευόμαστε.